Finansiering af hest – Sådan får du et lån til hest

Har du behov for hjælp til finansiering af hest? Så kan du se dine forskellige muligheder herunder til at få et lån til hest.

Hvis din store drøm er at få en hest, så er det ærgerligt at gå glip af denne drøm bare på grund af, at du ikke lige har de økonomiske midler til det lige nu og her.

Heldigvis findes der en masse råd for netop dette problem, så hvis du virkelig er seriøs omkring at få en hest, så er det altså slet ikke muligt.

finansiering af hest

     Find hest                          Lån til hest                           Nyd din hest

 


 

Få et lån til hest her

Ferratum
Lån op til 50.000,-
Lån hurtigt & let
Løbetid: 5 - 47 måneder
Få råd til din hest
Aldersgrænse: Fra 21 år

 

Disse udbydere har stor erfaring med at låne til folk, der har store drømme. Hvis du er én af dem med drømme, der kun lige kræver økonomisk hjælp for at blive realiseret, så bør du uden tvivl klikke dig ind på én af ovenstånde sider og få dig et lån til din hest.

 

Finansiering af hest er en god investering

En hest er ikke bare din nye bedste ven – den er samtidig også en rigtig god investering.

Du kan nemlig avle på den og sælge dens føl. Herudover kan du endda sælge den videre en dag, hvis du får trænet din hest op til at blive god og stærk.

lån til hest

Der er rigtig mange danskere, der tjener gode penge på at sælge heste. Så det kan godt være at du skal have hjælp til finansiering af hest denne gang – men næste gang, så har du måske tjent en masse ved at videresælge og kan derfor undgå at skulle låne til hest.

 

 


Se alle heste til salg


 

Hjælp til finansiering af hest er normalt

Mange har brug for hjælp til finansiering af hest, da de ofte kan være ret dyre at købe. Det er naturligvis klart nok, da det er store levende væsener, der ikke er ligeså ligetil som hunde og katte. Du skal have stor viden omkring heste, før du rent faktisk selv er parat til at eje en.

finansiering af hest

Det er nemlig et stort ansvar at have. Men det er samtidig også det hele værd at have sådan et skønt dyr i sit liv. De er nemlig så søde, skønne og uskyldige. De dømmer dig ikke, hvis du ikke lige har fået sat håret eller ikke lige har været i bad.

De er bare glade for at se dig og glade for at blive redet på. Samtidig er der heller ikke noget så hyggeligt, som at stå og stryge dem og ae. Du vil i hvert fald ikke fortryde dit køb af en hest på noget tidspunkt – heller ikke selvom du bliver nødt til at finde ekstern finansiering af hest, som du skal betale lidt af på over lidt tid.

Dette nye væsen vil være dit nye et og alt – hvilket gør det finansielle aspekt fuldkommen ligegyldigt.

 

Processen for at få et lån til hest

Hvis du har taget den endelige beslutning om at ville optage et lån til en hest, så kommer du til at gå igennem den følgende proces hos én af de ovenstående låneudbydere, som du har valgt.

Først skal du angive lånebeløbet, som du har brug for, før du har råd til at købe den hest, som du har i tankerne. Mange heste koster en del penge, men lad os tage et tænkt eksempel:

Du har fundet en hest til 50.000 kroner, som du er meget interesseret i. Det er kun en god ting, men det er samtidig også kun første skridt. Nu skal du finde ud af, hvordan du får pengene.

Derfor klikker du dig ind hos en af låneudbyderne for at finde denne finansiering af hesten. Her vælger du det beløb, som du mangler. Du har muligvis selv 10.000 kroner at kunne betale. Derfor indtaster du naturligvis det resterende beløb på 40.000 ind i systemet.

Dernæst skal du vælge, hvor lang løbetiden på lånet skal være. Dette vil altså sige: Hvor lang tid har du behov for, før du vil være i stand til at betale dem tilbage igen.

finansiering af hest online

Den længde af tid, som du vælger kommer selvfølgelig til at have en indflydelse på den månedlige ydelse, som du skal betale. Hvis du for eksempel låner 40.000 kroner fra RobotLån over 72 måneder, så er din månedlige ydelse 1.072 kroner.

Men hvis du gerne vil have lånet hurtigere ud af verden og betale tilbage på bare 24 måneder, så er din månedlige ydelse også lidt højere – nemlig 2.235 kroner om måneden.

Jo hurtigere at du betaler tilbage, jo billigere vil lånet blive for dig overall.

Efter du har valg beløbets størrelse og løbetid, så kan du klikke videre til den egentlige ansøgning, hvor du skal udfylde en masse oplysninger omkring dig selv. Ofte må du ikke være registreret i RKI for at kunne optage lån til hest online.

Når det er klaret, så får du ofte hurtigt og automatisk svar med enten et “ja” eller “nej” til din låneforespørgsel.

Hvor hurtigt, du får din udbetaling, kan variere en hel del fra udbyder til udbyder, men mange udbetaler inden for få dage. Eller endda dagen efter. Derfor skal du ikke være nervøs for at der går meget lang tid, hvor du går rundt i uvished om du får den nødvendige finansiering til din hest.

Ved at gøre det online så slipper du for ventetid og al mulig andre irriterende faktorer, der spiller ind. Her er det kontant og hurtigt.

Så det er processen for at finde finansiering til hest online – det er ret simpelt og kan give dig en masse glæde som ny hestejer. Det er en ret hurtig ting at få gennemført, så der er ikke rigtig nogen grund til at gå og afvente, hvis du har taget beslutningen.